LIFESTYLE healthcenter Gennep

Admin Nieuws

LIFESTYLE healthcenter Gennep is het nieuwe moderne fitnesscentrum in Gennep, gevestigd aan de Maasweg 49. Hier kan men: “In een prettige omgeving de gezondheid verbeteren en werken aan de conditie en je figuur; of aan andere doelen en wensen”.

LIFESTYLE healthcenter is ruim opgezet met een prima sportklimaat (airconditioning). Wij bieden naast fitness ook de mogelijkheid tot het volgen van diverse groepslessen en spinninglessen. Daarnaast is het ook mogelijk ieder uur van de dag deel te nemen aan virtual spinning, een unieke belevenis.
We zijn goed bereikbaar en voorzien van voldoende parkeerplaatsen (gratis). Verder kun je gebruik maken van onze kleedkamers met douches. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in lockers (kluisjes) die gratis beschikbaar zijn.
Wij helpen graag bij het bereiken van het gewenste resultaat. Onze gediplomeerde trainers helpen u graag bij het opstellen van persoonlijke trainingsprogramma’s tot en met voedingsadvies. Ook zijn er Personal Trainers beschikbaar.