Aanbod van Lifestyle Healthcenter Gennep

Aanbod van Lifestyle Healthcenter Gennep

Ontdek het veelzijdige groepslessen, leefstijl en voeding aanbod van Lifestyle Healthcenter Gennep.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Groepslessen
Groepslessen

Ontdek het brede aanbod aan groepslessen van spinning, X-Fittt en nog veel meer.

Meer informatie
Fitness
Fitness

Voor het aanbod fitness hebben wij een ruime cardio en fitness zaal, altijd met persoonlijke begeleiding en een gratis fitheidcheck.

Meer informatie
Biocircuit
Biocircuit

Biocircuit is een uniek fitnessconcept in de regio Gennep. Stel je eens voor dat er een fitness circuit zou zijn waarbij je na 30 minuten een volledige training hebt gedaan. Waar je zelf niets meer hoeft in te stellen, omdat de toestellen zich automatisch aanpassen aan jouw lichaamsmaten. Een circuit dat ervoor zorgt dat jij nooit meer op een toestel hoeft te wachten, omdat hij voor jou berekent dat je altijd naar een beschikbaar toestel wordt gestuurd.

Meer informatie
Voeding
Voeding

Bij Lifestyle Healthcenter Gennep bieden wij het leefstijlprogramma aan dat jou leert op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. In een programma van 12 weken ga jij, samen met je coach, slimmer aan de slag met persoonlijke wekelijkse voedingsschema's.

Meer informatie
Leefstijlcoaching
Leefstijlcoaching

Lifestyle Healthcenter Gennep biedt verschillende leefstijl pakketten aan waarbij we samenwerken aan een gezonde leefstijl. Inclusief meet- en weegmomenten, coaching en begeleiding, een stappenplan, persoonlijke trainingsprogramma's, een betrokken personal trainer en verschillende groepsactiviteiten.

Meer informatie
Fysiotherapie
Fysiotherapie

Bij Lifestyle Healthcenter Gennep beschikken over een uitgebreide oefen- en fitnessruimte met diverse apparatuur. Doordat we binnen ons multidisciplinair beweegcentrum nauw samenwerken met diëtisten, leefstijl coaches, personal trainers en fitnessinstructeurs kunnen we jou zo optimaal mogelijk begeleiden bij jouw herstel.

Meer informatie
Personal Training & Small Group
Personal Training & Small Group

Naast de bestaande programma’s biedt Lifestyle Healthcenter Gennep ook personal training. Individuele training met persoonlijke aandacht. Door de vele mogelijkheden binnen Lifestyle Healthcenter Gennep gaat personal training verder dan alleen maar een uur lang 1 op 1 training. De personal trainer plant, organiseert en faciliteert voor jou. Bij de small group lessen train je met 1 trainer in een kleine groep. Op deze manier word je intensief begeleid richting het behalen van jouw doelen.

Meer informatie
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

KLik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van X-Fittt tot Spinning bij Lifestyle Healthcenter Gennep

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 8 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Gennep. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: fitness begeleiding, Milon Cirkel, voedings- en leefstijl begeleiding. Met vergoed afvallen en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Lifestyle Healthcenter Gennep

Maak kennis met Lifestyle Healthcenter Gennep