CORONA UPDATE, Juni 2020

jun 15, 2020

Beste leden,

Belangrijk NIEUWS !!!  Woensdag 1 juli mogen we weer OPEN en naar binnen. Enne… ook BUITEN blijft de Fitness open…dus voldoende capaciteit en afstand !! Je hebt het vast al gehoord of gelezen: de sportscholen/fitnesscentra mogen per 1 juli weer open. Dat is goed nieuws voor jou en ons!

Alles volgens de protocollen opgesteld door het RIVM en NL Actief.

Er zijn een aantal zaken en regels waaraan wij ons moeten houden. Wij hebben een filmpje gemaakt met een overzicht van de belangrijkste zaken. Klik op onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=g2x8U0yH2GI

2 METER = BETER !

Onbeperkt Reserveren.

Er moet nog steeds worden gereserveerd. Gebruik hiervoor de App “Compedfit”. Log in met je klantnummer en postcode en je kunt daar reserveren. Wij hanteren daarbij de volgende aantallen:

Fitness BUITEN        14 personen                          Fitness BINNEN        30 personen

GROEPSLESSEN      14 personen                          SPINNING                  14 personen

aXtie                        12 personen                          Buikspierkwartier     12 personen

 Je kunt vanaf 1 juli onbeperkt reserveren: zo vaak als je wilt en ook 2 x 1 uur achter elkaar. Vol = vol. Als je gebruik wilt maken van Virtual Spinning, dan reserveer je bij Fitness Binnen.  Wij kiezen ervoor om tussen de toestellen en de plaatsen in de zalen een afstand aan te houden van 2 meter!             2 METER = BETER !

Routing

Wij kiezen voor een aparte INGANG en aparte UITGANG. De Ingang is aan de achterzijde van het pand. Daar is de meeste ruimte. Van hieruit kun je of naar binnen of buiten gaan sporten. De Uitgang is voor de mensen die binnen sporten aan de voorzijde van het pand; dat hebben we aangegeven. De mensen die buiten sporten kunnen via de achterzijde weg.

De kleedkamers en douches zijn voorlopig nog gesloten.

2 METER = BETER !

Triage/vragenlijst

Er is een zogenaamd Triage. Dat betekent dat je wordt gevraagd of er kwa gezondheid van jezelf of je omgeving iets speelt of speelde. Wij vragen je uitdrukkelijk om deze vragenlijst door te nemen en bij binnenkomst nogmaals te lezen.

Bij wijziging van regelgeving kan het zijn dat Lifestyle Gennep genoodzaakt is om wijzigingen aan te brengen. In deze buitengewone situatie, waarin wij met extreme regelgeving te maken hebben, willen wij jullie toch heel graag ontvangen en sportmomenten aanbieden. Wij rekenen op jullie steun door het naleven van de regels en onze werkwijze.

Met vriendelijke en gezonde groet,

 Namens het hele Lifestyle Team Gennep

Meer nieuwsberichten

Zomer nieuwsbrief juli 2021

Zomer nieuwsbrief juli 2021

Zomer nieuwsbrief juli 2021  Wat is het fijn om iedereen weer te mogen begroeten en te zien genieten van het sporten! Met de zomer voor de deur wensen wij jou mooie weken toe. Met prachtig weer; ergens op vakantie kunnen gaan; leuke dingen doen en vooral ook blijven...

Nieuwsbrief juni 2021, Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

Nieuwsbrief juni 2021, Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..! Per 7 juni nog meer verruimingen bij de sportscholenNa het goede nieuws van twee weken geleden gaat het nu een keer best hard met de verruimingen. Want volgende week kunnen we weer: Groepslessen binnen aanbieden Kan er...

Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

Welkom terug! Eindelijk mogen we weer! We zijn blij dat we ook weer binnen open mogen per woensdag 19 mei! Wat houdt dit in?Dat betekent dat de fitness binnen weer open gaat, met een maximaal aantal deelnemers van 30 per uur. Verder blijven we groepslessen geven,...