CORONA UPDATE, Juni 2020

jun 15, 2020

Beste leden,

Belangrijk NIEUWS !!!  Woensdag 1 juli mogen we weer OPEN en naar binnen. Enne… ook BUITEN blijft de Fitness open…dus voldoende capaciteit en afstand !! Je hebt het vast al gehoord of gelezen: de sportscholen/fitnesscentra mogen per 1 juli weer open. Dat is goed nieuws voor jou en ons!

Alles volgens de protocollen opgesteld door het RIVM en NL Actief.

Er zijn een aantal zaken en regels waaraan wij ons moeten houden. Wij hebben een filmpje gemaakt met een overzicht van de belangrijkste zaken. Klik op onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=g2x8U0yH2GI

2 METER = BETER !

Onbeperkt Reserveren.

Er moet nog steeds worden gereserveerd. Gebruik hiervoor de App “Compedfit”. Log in met je klantnummer en postcode en je kunt daar reserveren. Wij hanteren daarbij de volgende aantallen:

Fitness BUITEN        14 personen                          Fitness BINNEN        30 personen

GROEPSLESSEN      14 personen                          SPINNING                  14 personen

aXtie                        12 personen                          Buikspierkwartier     12 personen

 Je kunt vanaf 1 juli onbeperkt reserveren: zo vaak als je wilt en ook 2 x 1 uur achter elkaar. Vol = vol. Als je gebruik wilt maken van Virtual Spinning, dan reserveer je bij Fitness Binnen.  Wij kiezen ervoor om tussen de toestellen en de plaatsen in de zalen een afstand aan te houden van 2 meter!             2 METER = BETER !

Routing

Wij kiezen voor een aparte INGANG en aparte UITGANG. De Ingang is aan de achterzijde van het pand. Daar is de meeste ruimte. Van hieruit kun je of naar binnen of buiten gaan sporten. De Uitgang is voor de mensen die binnen sporten aan de voorzijde van het pand; dat hebben we aangegeven. De mensen die buiten sporten kunnen via de achterzijde weg.

De kleedkamers en douches zijn voorlopig nog gesloten.

2 METER = BETER !

Triage/vragenlijst

Er is een zogenaamd Triage. Dat betekent dat je wordt gevraagd of er kwa gezondheid van jezelf of je omgeving iets speelt of speelde. Wij vragen je uitdrukkelijk om deze vragenlijst door te nemen en bij binnenkomst nogmaals te lezen.

Bij wijziging van regelgeving kan het zijn dat Lifestyle Gennep genoodzaakt is om wijzigingen aan te brengen. In deze buitengewone situatie, waarin wij met extreme regelgeving te maken hebben, willen wij jullie toch heel graag ontvangen en sportmomenten aanbieden. Wij rekenen op jullie steun door het naleven van de regels en onze werkwijze.

Met vriendelijke en gezonde groet,

 Namens het hele Lifestyle Team Gennep

Meer nieuwsberichten

Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

MONDKAPJES PLICHT Vanaf 1 december 2020 is het dragen van mondkapjes verplicht bij binnenkomst en vertrek! Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens...

CORONA UPDATE, November 2020

CORONA UPDATE, November 2020

Beste leden,                                                                 Wij zijn blij dat de fitnesscentra/sportscholen open mogen blijven! De argumenten daarvoor zijn helder en duidelijk: mensen hebben er belang bij om te blijven bewegen, sporten en trainen. Dit...

CORONA UPDATE, MEI 2020

CORONA UPDATE, MEI 2020

Beste leden, Belangrijk NIEUWS !!!  MAANDAG 18 mei gaan we weer OPEN…. Wij gaan weer open!! We gaan onze lessen weer live aanbieden en we gaan met de fitness naar buiten. Yes, we can !! Alles volgens de protocollen opgesteld door het RIVM en NL Actief. In deze...