• 33% 33%

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Lifestyle Healthcenter Gennep helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een gratis proefles.

  • VRIJBLIJVEND

    Na de proefles zit je nergens aan vast!

  • RUIME KEUZE AAN FACILITEITEN

    Een van onze groepslessen of liever fitness?

  • PERSOONLIJKE AANDACHT

    Wij helpen graag om te werken aan je doelen!

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

We kennen het allemaal, je wil graag eerst iets proberen voor je besluit, of dit nu in een kledingwinkel is of bij een sportclub. Je wilt simpelweg weten wat je te wachten staat en of het wel echt bij je past.

Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis proefles sporten bij Lifestyle Healthcenter Gennep. In deze proefles heb je de mogelijkheid om de club, lessen, faciliteiten en ons te leren kennen. En wij jou ook, want we maken graag persoonlijk kennis!

Toine Peters

Mensen die weer willen gaan sporten met goede begeleiding raad ik altijd aan om naar Lifestyle te gaan. Prima begeleiding en hoor alleen maar positieve berichten van mensen.

Bart Könings

Up to date materiaal, schoon en prima sfeer! Veel voor weinig!

Mark van den Berg

Goeie sportschool fijne begeleiding om je doelen waar te kunnen maken! Ontspannen sfeer en ruimtelijke sportschool.

Marian Loock

Heerlijk om er te sporten kom er nu al weer een paar jaar, iedereen is vriendelijk en je wordt er zeer goed begeleid. Bart en personeel klasse.

Herma van der Burgt

Super relaxte, prettige sfeer door mensen die er sporten én werken!! Bart timmert goed aan de weg met vernieuwingen en aanbod.

Stel niet uit, start met de gratis proefles fitness!

Zet die 1e stap en boek nu direct je gratis proefles voor de fitness! Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Lifestyle Healthcenter Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Lifestyle Healthcenter Gennep ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.