Instructie

Aan de hand van een Intakeformulier gaan we aan de slag: Eerst wordt er gekeken naar jouw doelen en wensen. Dan duiken we in de gezondheidsanalyse: aan de hand van een aantal vragen kijken we welke zaken er spelen waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de belasting, de soort oefeningen die wel of niet kunnen of mogen, eventuele beperkingen, enz.
Afhankelijk van de gewenste doelen, de gezondheidsanalyse en hoe vaak je wilt gaan wordt er een trainingsprogramma opgesteld.
Zo kunnen we schema’s maken voor elke wens en voor ieder mens!
Binnen Lifestyle Gennep is er de hele dag door een fitnessinstructeur aanwezig die daarbij kan helpen, van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 22 uur. Wij zijn er voor de klant en vinden deze begeleiding vanzelfsprekend en doen dat graag! Dat vindt je terug bij het enthousiasme van het hele team.

bart en wendy

Personal coach Bart Akkersdijk uit Gennep neemt Wendy Beenakker, de reizende reporter van het Radio 2 programma De Heer ontwaakt zes weken onder zijn hoede. Met zijn fitness-, voeding- en leefstijltips gaat de reporter proberen haar vetpercentage te verlagen van 35 naar minder dan 30 procent.