LIFESTYLE GENNEP GESLOTEN

Gennep, 18 maart 2020

Beste Lifestyle leden,

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen.

Het Coronavirus heeft ons gedwongen om Lifestyle te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Zie hiervoor de bijlage

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in Lifestyle Gennep zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek weer voor jou klaar staan en datgene kunnen bieden wat jij gewend bent. Wij vragen om geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Wij snappen dat je ook graag wilt weten wat dit inhoudt voor jouw abonnement en de betalingen. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende oplossing. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd kan geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussentijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten.

 

Met vriendelijke en gezonde groet,

Het Lifestyle Team