Nieuwsbrief juni 2021, Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

jun 4, 2021

Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

Per 7 juni nog meer verruimingen bij de sportscholen
Na het goede nieuws van twee weken geleden gaat het nu een keer best hard met de verruimingen. Want volgende week kunnen we weer:

 • Groepslessen binnen aanbieden
 • Kan er weer koffie worden geserveerd
 • Mogen ook de kleedkamers weer open
Geweldig nieuws; na de eerste mooie weken waarbij het weer superfijn was om iedereen te mogen begroeten en zeker ook de fantastische reacties van jullie sporters: het gemis en weer blij om te kunnen komen sporten (voor zover je al niet buiten bezig was). Fijne reacties in bijzondere tijden.

  Om alles in goede banen te leiden blijven we voorlopig werken met het reserveringssysteem. Het geeft jou en ook ons een overzicht van hoe druk het is. Wil je reserveren en zie je dat het (te) druk is op een bepaald uur kun je meteen kiezen voor een uur eerder of later. Twee uur plannen is toegestaan. Vanaf deze week vragen we je ook weer om in te checken met je pasje. Dat zal misschien wat tijd kosten omdat de meeste pasjes gekoppeld moeten worden aan ons nieuwe systeem. Bij de balie hoor je of les je hoe we dat gaan doen. Blijf zelf reserveren via de App, werkt heel makkelijk!
  Wat betekent het voor onze groepslessen. De groepslessen worden binnen of buiten gegeven, afhankelijk van het weer.

  Reserveren, registratie en een gezondheidscheck zijn nog steeds verplicht. Binnen moet men een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

  • Verplicht een eigen handdoek meenemen. Ook een eigen klein doekje om het toestel na afloop schoon te maken. Let op: niet het toestel inspuiten maar het doekje inspuiten en daarmee vervolgens het toestel schoonmaken
  Ook de kleedkamers en sauna gaan weer open en kunnen weer worden gebruikt. Hier geldt ook de 1,5 meter-regel. Dat is daar heel lastig. Ons voorstel is om zoveel mogelijk het gebruik van de kleedkamers te beperken; bij het douchen uiteraard wel. Een deel van de kantine blijft daarom de ”garderobe”.  
  Het gebruik van de sauna is vanaf nu niet meer geheel kosteloos. Wil je ervan gebruik maken dan kun je dat voor de training melden zodat wij hem kunnen aanzetten. Je kunt een 10-rittenkaart kopen voor € 15,00 of per keer betalen: € 2,50

  We willen jullie de komende tijd graag weer bedienen en helpen waar mogelijk. Dat doen we ook door uitbreiding van ons team. Nieuwe parttime krachten zijn Sieb en Sjors.
  Aandacht voor de juiste leefstijl is altijd al ons motto geweest. Daar willen we jullie nog beter mee van dienst zijn door specifieke en doelgerichte begeleiding. Op weg naar een fitter, strakker en gezonder lichaam. Daarvoor hebben we op dit moment de volgende pakketten:

  1. Een 8-weeks Leefstijl Programma, met accenten op voeding, training en persoonlijke begeleiding. Voor niet-leden € 249,00. Leden krijgen 50% korting !
  2. Ga samen met één van onze Personal Trainers aan de slag en boek twee uren PT voor € 60,00. En maak samen een persoonlijk plan Wil je meer informatie, vraag dan een van onze trainers om advies of uitleg.

  Het enige minder goede nieuws dat we hebben te melden is dat we nog een week zonder tv-signaal zitten. Zodra Trined haar installatie heeft geplaatst is dat probleem opgelost.

   Met gezonde en sportieve groet,

  Team Lifestyle Gennep

  Meer nieuwsberichten

  Zomer nieuwsbrief juli 2021

  Zomer nieuwsbrief juli 2021

  Zomer nieuwsbrief juli 2021  Wat is het fijn om iedereen weer te mogen begroeten en te zien genieten van het sporten! Met de zomer voor de deur wensen wij jou mooie weken toe. Met prachtig weer; ergens op vakantie kunnen gaan; leuke dingen doen en vooral ook blijven...

  Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

  Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

  Welkom terug! Eindelijk mogen we weer! We zijn blij dat we ook weer binnen open mogen per woensdag 19 mei! Wat houdt dit in?Dat betekent dat de fitness binnen weer open gaat, met een maximaal aantal deelnemers van 30 per uur. Verder blijven we groepslessen geven,...

  Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

  Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

  MONDKAPJES PLICHT Vanaf 1 december 2020 is het dragen van mondkapjes verplicht bij binnenkomst en vertrek! Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens...