LIFESTYLE healthcenter Gennep is het nieuwe moderne fitnesscentrum in Gennep, gevestigd aan de Maasweg 49. Hier kan men: “In een prettige omgeving de gezondheid verbeteren en werken aan de conditie en je figuur; of aan andere doelen en wensen”.

LIFESTYLE Gennep is ruim opgezet met een prima sportklimaat (airconditioning). Wij bieden naast fitness ook de mogelijkheid tot het volgen van diverse groepslessen en spinninglessen. Daarnaast is het ook mogelijk ieder uur van de dag deel te nemen aan virtual spinning, een unieke belevenis.
We zijn goed bereikbaar en voorzien van voldoende parkeerplaatsen (gratis). Verder kun je gebruik maken van onze kleedkamers met douches. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in lockers (kluisjes) die gratis beschikbaar zijn.
Wij helpen graag bij het bereiken van het gewenste resultaat. Onze gediplomeerde trainers helpen u graag bij het opstellen van persoonlijke trainingsprogramma’s tot en met voedingsadvies. Ook zijn er Personal Trainers beschikbaar.

bevegen is medicijnGezondheid is een begrip, iets waarin mensen willen investeren, met als doel langer fit blijven.
Daarom zijn wij als centrum aangesloten en steunpunt van Bewegen is Medicijn!

Na afloop kun je nog even lekker zitten en gezellig na kletsen onder het genot van een drankje in onze bar en kantine.
Wij zijn er voor iedereen; van jong tot oud, mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Maar zeker ook mensen met (medische) klachten zijn welkom bij LIFESTYLE. Vraag naar de specifieke begeleiding daarbij.
Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kun je bij ons terecht , liefst 7 dagen per week.
En dat allemaal voor een ongelofelijke prijs!

Het motto van LIFESTYLE is toegankelijk zijn voor iedereen, ook jij voelt je er vast thuis!

team lifestyle gennep

Deel dit bericht