Overstapservice

Sport je op dit moment ergens anders, maar wil je nu al overstappen naar LIFESTYLE Gennep?  Dat kan met onze overstapservice. Het aantal maanden dat je nog onder contract staat bij een andere sportschool, kun je bij LIFESTYLE GENNEP gratis sporten!

Deze regel geldt alleen bij het afsluiten van een jaarcontract bij LIFESTYLE Gennep. Het jaarcontract gaat in op het moment dat jouw huidige contract afloopt. Je betaalt dan ook pas als je bij het andere sportcentrum niet meer betaalt.

Voorwaarden

– Wij nemen maximaal 2 maanden van jouw huidige abonnement over.
– Je tekent voor een jaarabonnement bij LIFESTYLE Gennep.
– Lever een bewijs van opzegging in (opzegformulier van het andere sportcentrum).
– Je betaalt pas na afloop van je contract bij de oude sportschool (maximaal 2 maanden).

Vragen betreft de overstapservice? Vul hier het contactformulier in of kom langs bij de LIFESTYLE balie voor meer informatie.

Toine

Mensen die weer willen gaan sporten met goede begeleiding raad ik altijd aan om naar Lifestyle te gaan. Prima begeleiding en hoor alleen maar positieve berichten van mensen.

Bart

Up to date materiaal, schoon en prima sfeer! Veel voor weinig!

Mark

Goeie sportschool fijne begeleiding om je doelen waar te kunnen maken! Ontspannen sfeer en ruimtelijke sportschool.

Marian

Heerlijk om er te sporten kom er nu al weer een paar jaar, iedereen is vriendelijk en je wordt er zeer goed begeleid. Bart en personeel klasse.

Herma

Super relaxte, prettige sfeer door mensen die er sporten én werken!! Bart timmert goed aan de weg met vernieuwingen en aanbod.