Zomer nieuwsbrief juli 2021

jul 2, 2021

Zomer nieuwsbrief juli 2021 

Wat is het fijn om iedereen weer te mogen begroeten en te zien genieten van het sporten! Met de zomer voor de deur wensen wij jou mooie weken toe. Met prachtig weer; ergens op vakantie kunnen gaan; leuke dingen doen en vooral ook blijven sporten. Bijna alles kan en mag weer. Dat geldt ook voor de sportschool. Alles op 1,5 meter afstand.

Wij blijven veiligheid belangrijk vinden en kiezen ervoor om de volgende zaken in stand te houden:

 • Zelf het gebruikte toestel, halter en bankje schoonmaken; neem daarvoor een kleine poetsdoek mee of een washandje. De flesjes met schoonmaakmiddel blijven staan voor gebruik.
 • Voor groepslessen en Milon blijf je reserveren. Bij mooi weer gaan we naar buiten en als het moet gaan we naar binnen. Reserveren voor de fitness is niet persé verplicht.
 • Bij elke training dien je in te checken bij de balie met je lidmaatschapspas. Dat geldt voor de fitness, de Milon en alle groepslessen.

De periode van 12 juli tot en met 27 augustus hanteren we een zomerrooster. De aanpassingen daarbij zijn:

 • Op dinsdag en donderdag zijn we gesloten tussen 13.00 en 17.00 uur.
 • We zijn verder open van 07.00 tot 21.00 uur (aanpassing na de vakantie).
 • De groepslessen gaan door bij een minimale deelname van 4 personen.
 • De aXtielessen gaan in principe altijd door. Dat is dan ook een vervangingsmogelijkheid bij het niet doorgaan van een groepsles.
 • De aXtieles ’s avonds is van 19.30 tot 20.00 uur.

* Onderaan deze nieuwsbrief is een afbeelding van het zomerrooster te vinden.

CHECK-INN door Enny

Wij van Lifestyle healthcenter vinden ook de mentale en emotionele fitheid belangrijk. Daarom zijn wij blij dat we iemand hebben gevonden die hier mee aan de slag gaat. Uniek in Nederland. Tijdens de zogeheten Check-Inn zal Enny dit proces begeleiden. Deze sessies zullen de komende weken worden gehouden en er is plek voor maximaal 3 personen. Je kunt je aanmelden aan de balie. Voor meer informatie zie info bij onze balie en www.check-inn.nl/yoga-en-sportscholen.
De Check-Inn staat gepland op:

 • Maandag     19.00 – 19.25 uur
 • Woensdag   10.00 – 10.25 uur
 • Donderdag   10.00 – 10.25 uur

Een prachtige zomer gewenst en blijf sporten, waar dan ook.
Zorg nog steeds goed voor jezelf en anderen!

 Met gezonde en sportieve groet,

Team Lifestyle Gennep

ZOMERROOSTER 2021

Meer nieuwsberichten

Nieuwsbrief juni 2021, Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

Nieuwsbrief juni 2021, Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..!

Welkom terug! Eindelijk mogen we weer alles..! Per 7 juni nog meer verruimingen bij de sportscholenNa het goede nieuws van twee weken geleden gaat het nu een keer best hard met de verruimingen. Want volgende week kunnen we weer: Groepslessen binnen aanbieden Kan er...

Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

Nieuwsbrief mei 2021, Welkom Terug! Eindelijk Mogen We Weer!

Welkom terug! Eindelijk mogen we weer! We zijn blij dat we ook weer binnen open mogen per woensdag 19 mei! Wat houdt dit in?Dat betekent dat de fitness binnen weer open gaat, met een maximaal aantal deelnemers van 30 per uur. Verder blijven we groepslessen geven,...

Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

Update: Regels met betrekking tot Covid-19 (Corona).

MONDKAPJES PLICHT Vanaf 1 december 2020 is het dragen van mondkapjes verplicht bij binnenkomst en vertrek! Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens...