Inhoud groepslessen
LES UITLEG INTENSITEIT 1-5

Combi les
Een afwisselende les waarin diverse onderdelen worden afgewisseld: een kwartier steps, een kwartier spierverstevigende oefeningen en ten slotte een verassingskwartiertje. Kortom hier zit alles in en door deze les krijg je weer volop energie Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●●
●●●
●●●

Bodypump
In deze les worden pump oefeningen en body shape oefeningen gecombineerd/afgewisseld. Tijdens het pump onderdeel komen spierverstevigende oefeningen aan bod met behulp van gewichten en steps. Tijdens het shape onderdeel worden alle spiergroepen met een low impact getraind (dus zonder springen en dergelijke) en ligt de nadruk op de buik, billen en benen. Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●
●●●●
●●●

Zumba
In deze les worden er oefeningen op swingende Latijns-Amerikaanse muziek uitgevoerd. Verschillende dansstijlen zoals salsa, samba, merengue en reggaeton komen aan bod en doen de heupen swingen. Tijdens de les werk je aan vetverbranding, spierversterking, conditie, coördinatie, flexibiliteit, lichaamshouding en ontspanning. Door de leuke en opzwepende muziek en dansbewegingen heb je niet door dat je met een stevige work-out bezig bent! Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●●●

●●

Instructie

Aan de hand van een Intakeformulier gaan we aan de slag: Eerst wordt er gekeken naar jouw doelen en wensen. Dan duiken we in de gezondheidsanalyse: aan de hand van een aantal vragen kijken we welke zaken er spelen waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de belasting, de soort oefeningen die wel of niet kunnen of mogen, eventuele beperkingen, enz.
Afhankelijk van de gewenste doelen, de gezondheidsanalyse en hoe vaak je wilt gaan wordt er een trainingsprogramma opgesteld.
Zo kunnen we schema’s maken voor elke wens en voor ieder mens!
Binnen Lifestyle Gennep is er de hele dag door een fitnessinstructeur aanwezig die daarbij kan helpen, van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 22 uur. Wij zijn er voor de klant en vinden deze begeleiding vanzelfsprekend en doen dat graag! Dat vindt je terug bij het enthousiasme van het hele team.
IK DOE MEE!

bart en wendy

Personal coach Bart Akkersdijk uit Gennep neemt Wendy Beenakker, de reizende reporter van het Radio 2 programma De Heer ontwaakt zes weken onder zijn hoede. Met zijn fitness-, voeding- en leefstijltips gaat de reporter proberen haar vetpercentage te verlagen van 35 naar minder dan 30 procent.

Zumba

zumba

IT’S FUN, IT’S FITNESS, IT’S ZUMBA!

Zumba is leuk! Doordat je Zumba in groepsverband doet, voelt het elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen.
Het is een fitnessprogramma wat op swingende Latijns-Amerikaanse muziek wordt uitgeoefend. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals salsa, samba, merengue, reggaeton en nog veel meer komen aan bod en doen de heupen swingen. Tijdens de Zumba les werk je aan vetverbranding, spierversterking, een betere conditie, betere coördinatie, meer flexibiliteit, verbeterde lichaamshouding & ontspanning. Door de leuke en opzwepende muziek en dansbewegingen heb je niet door dat je met een stevige workout bezig bent!
Kortom Zumba is een dynamisch, leuk, makkelijk en afwisselend.
Zumba is geweldig voor je lichaam en geest, dus doe snel een keertje een proefles mee!


IK DOE MEE!

Spinning Theater

spinning-new

” Lifestyle center Gennep – De keuze is reuze! Elk uur van de dag!

Op de bovenverdieping van het healthcenter aan de Maasweg is een aparte spinningzaal. Gedurende de hele dag kun je hier een spinningles volgen. Via beelden op een groot videoscherm van 4 x 3 meter neemt een virtuele instructeur de sporters mee op de fraaiste ritten overal in Europa. Naar bergtoppen in Alpenlanden maar ook de Ronde van Vlaanderen en in eigen land door Zeeland en de AmstelGoldRace. Middels Club Virtual zijn er 40 verschillende routes en lessen beschikbaar. De lessen zijn onder te verdelen in vetverbranding, conditieverbetering en spierversterkend. Dus voor iedereen is er een passend programma. De enthousiaste instructeur weet je op te peppen en vertelt precies wat je moet doen: zwaarder zetten, klimmen, staan, zitten.
Hiervoor hoef je niet apart bij de betalen, het is onderdeel van het all- inclusive abonnement.


IK DOE MEE!
inschrijving
DALUREN
Elke dag onbeperkt sporten (van 7.00 uur tot 17.00 uur, weekend tot 14.00 uur) – Per maand: € 17,95

FAMILIELID ABONNEMENT
Elke volgend lid van de familie (wonend op hetzelfde adres) onbeperkt sporten voor € 17,95 per maand, bij een jaarkaart.

 

Deel dit bericht