Wat zijn de tarieven van Lifestyle Healthcenter Gennep?

Wat zijn de tarieven van Lifestyle Healthcenter Gennep?

arrow-down

Passend programma

Bij Lifestyle Healthcenter Gennep krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €34,90 per 4 weken voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen, bij Lifestyle Healthcenter Gennep

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Lifestyle Healthcenter Gennep omvat: Small Group Training, Milon Cirkel, Voedingsbegeleiding, X-Fittt en nog veel meer.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Lifestyle Healthcenter Gennep train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 8 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als vele mensen voor jou.

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Lifestyle Healthcenter Gennep en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden) over de Lifestyle Healthcenter lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van Lifestyle Healthcenter Gennep omvat alles van Small Group Training tot Spinning

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Lifestyle Healthcenter Gennep! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 8 jaar de specialist voor: Fitness, Voeding en Leefstijl. Het omvat de volgende diensten: fitnessbegeleiding, milon cirkel, voedings-en leefstijl begeleiding. Met ons vergoed afvallen programma kan je nu kennis maken met sporten bij Lifestyle Healthcenter Gennep. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie