Inhoud groepslessen
LES UITLEG INTENSITEIT 1-5

Combi les
Een afwisselende les op leuke muziek met cardio- en spierverstevigende oefeningen. Alle spiergroepen worden aangepakt in deze les en de les eindigt met een cooling down. Een leuke les waar je volop energie van krijgt! Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●●
●●●
●●●

Pilates
Een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. De les begint met een warming up met voorbereidende oefeningen en we sluiten af met een totale ontspanning. Lichaam en geest
Spierversteviging
●●●
●●●

Powerpump
In deze les werk je met een barbell en gewichten (je bepaalt je eigen gewicht) en train je je hele lichaam. Je verbrandt veel calorieën, je wordt sterker en strakker, je vergroot je core kracht en je verbetert je botstructuur. Voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, iedereen kan mee doen op elk niveau. Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●
●●●●
●●●

aXtie
Axtie is een intensieve training aan de hand van een circuit. Tijdens het circuit dat meestal bestaat uit ± 8 oefeningen worden alle spiergroepen getraind. Het leuke en vooral uitdagende aan dit circuit training is dat je het samen met andere sporters doet. Iedereen doet zijn of haar oefeningen ongeveer 45 seconden en vervolgens is er een moment van 15 seconden rust waarin gewisseld wordt van oefening. Deze 8 oefeningen vormen samen 1 ronde en de gehele training bestaat meestal uit 3 volledige rondes. Kortom; een korte maar zeer intensieve training voor jong en oud. Waarom voor jong en oud? Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden, de trainer zal tijdens de training verschillende varianten aangeven om de oefeningen aan te passen aan jouw eigen niveau. Lukt het niet om doordeweeks deel te nemen aan de aXtie les? Op zaterdag en zondag wordt deze om 09:30 gegeven! Conditie
Spierversteviging
Vetverbranding
●●●
●●●
●●●

Instructie/Personal Training

Aan de hand van een Intakeformulier gaan we aan de slag: Eerst wordt er gekeken naar jouw doelen en wensen. Dan duiken we in de gezondheidsanalyse: aan de hand van een aantal vragen kijken we welke zaken er spelen waar we rekening mee moeten houden. Denk aan de belasting, de soort oefeningen die wel of niet kunnen of mogen, eventuele beperkingen, enz.
Afhankelijk van de gewenste doelen, de gezondheidsanalyse en hoe vaak je wilt gaan wordt er een trainingsprogramma opgesteld.
Zo kunnen we schema’s maken voor elke wens en voor ieder mens!
Binnen Lifestyle Gennep is er de hele dag door een fitnessinstructeur aanwezig die daarbij kan helpen, van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 22 uur. Wij zijn er voor de klant en vinden deze begeleiding vanzelfsprekend en doen dat graag! Dat vindt je terug bij het enthousiasme van het hele team.
IK DOE MEE!

Personal Training

PERSONAL TRAINING VOOR AL UW WENSEN EN DOELEN. WILT U GERICHT RESULTAAT BEHALEN, MAAK DAN EEN AFSPRAAK!

AXTIE

IT'S FAST, IT'S FUN, LETS GET FIT!

IT’S FAST, IT’S FUN, LETS GET FIT!

Axtie is een intensieve training aan de hand van een circuit. Tijdens het circuit dat meestal bestaat uit ± 8 oefeningen worden alle spiergroepen getraind. Het leuke en vooral uitdagende aan dit circuit training is dat je het samen met andere sporters doet. Iedereen doet zijn of haar oefeningen ongeveer 45 seconden en vervolgens is er een moment van 15 seconden rust waarin gewisseld wordt van oefening. Deze 8 oefeningen vormen samen 1 ronde en de gehele training bestaat meestal uit 3 volledige rondes. Kortom; een korte maar zeer intensieve training voor jong en oud. Waarom voor jong en oud? Omdat de oefeningen op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden, de trainer zal tijdens de training verschillende varianten aangeven om de oefeningen aan te passen aan jouw eigen niveau. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Axtie training? Doe gerust eens mee, Axtie wordt iedere ochtend om 09:15 (09:30 in de weekenden) gegeven en in de avonduren is er om 19:30 uur de mogelijkheid om mee te doen aan deze leuke en uitdagende training.


IK DOE MEE!

Spinning Theater

spinning-new

” Lifestyle center Gennep – De keuze is reuze! Elk uur van de dag!

Op de bovenverdieping van het healthcenter aan de Maasweg is een aparte spinningzaal. Gedurende de hele dag kun je hier een spinningles volgen. Via beelden op een groot videoscherm van 4 x 3 meter neemt een virtuele instructeur de sporters mee op de fraaiste ritten overal in Europa. Naar bergtoppen in Alpenlanden maar ook de Ronde van Vlaanderen en in eigen land door Zeeland en de AmstelGoldRace. Middels Club Virtual zijn er 40 verschillende routes en lessen beschikbaar. De lessen zijn onder te verdelen in vetverbranding, conditieverbetering en spierversterkend. Dus voor iedereen is er een passend programma. De enthousiaste instructeur weet je op te peppen en vertelt precies wat je moet doen: zwaarder zetten, klimmen, staan, zitten.
Hiervoor hoef je niet apart bij de betalen, het is onderdeel van het all- inclusive abonnement.


IK DOE MEE!
inschrijving
DALUREN
Elke dag onbeperkt sporten (van 7.00 uur tot 17.00 uur, weekend tot 14.00 uur) – Per maand: € 21,90

FAMILIELID ABONNEMENT
Elke volgend lid van de familie (wonend op hetzelfde adres) onbeperkt sporten voor € 21,90 per maand, bij een jaarkaart.

 

Deel dit bericht